Geniale lys - også til børneværelset

Kalendergaver til DE KÆRE SMÅ

advent calendar– Og så til de kære små…
Hvis der er nogen der skal forkæles med søde, sjove og hyggelige kalendergaver i december, ja så er det de kære små!

Hjemme hos os har det, indtil nu, kun været søndagsgaver fra “julemanden” der har være fokus på. Jeg ved, at der er delte meninger om, hvorvidt det er okay, at lade sine børn tro på julemanden, men hos os har det været en næsten fortryllende oplevelse, så den lader vi leve så længe det kan lade sig gøre. Vi pynter jo også med nisser og læser nisse historier, så jeg ser ikke den store forskel…

I år har vi valgt også at bringe de hyggelige små kalendergaver ind i vores juletraditionen. Det behøver ikke være 24 dyre pakker, for det er ikke det det handler om. Med det er bare såå hyggeligt at starte morgenen med lidt julehygge og en lille gave. Og så ser det også hyggeligt ud, at hænge 24 små og fine pakker op i hjemmet. I takt med at der bliver færre og færre pakker ved man, at man kommer nærmere den store og hyggelige dag!

Jeg har fundet en side der har rigtig fine kalenderpakker til børn, både piger og drenge og i forskellige aldersgrupper og til en overkommelig pris.
(Man kan jo evt. trække beløbet fra det beløb man ville købe julegave for – de små børn er jo ikke opmærksomme på beløbet på deres julegaver, og jeg er sikker på , at de fleste børn får masser af gaver på selve aftenen.)

Nedenfor ser i pakker til både drenge og piger i alder fra 2-5 år.

Dreng 2-3 år – Pris: 399,-
Køb HER
Dreng_2_3

Pige 2-3 år – Pris: 399,-
Køb HER
Pige_2-3

Dreng 4-5 år – Pris: 399,-
Køb HER
Dreng_4-5

Pige 4-5 år – Pris: 399,-
Køb HER

Pige_4-5
ELLER byg din egen, flotte pakkekalender. Mere end 300 kalendergaver at vælge mellem!

 

Julekalender fra Ramasjang

Ramasjang-pakkekalender-253048-1173895Hvis man synes det er lidt dyrt, og hvis man har børn der elsker Ramasjang, så kunne denne Ramasjang pakkekalender være en super fin idé.
Hver dag får du en ny oplevelse fra Ramasjang-universet med alle de kendte figurer.
Til både drenge og piger, som elsker Ramasjang.
Fra 3-6 år. ca
Pris: 169,-
KLIK HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Geniale lys - også til børneværelset